Surfhelg i Klitmöller, Danmark

Klitmöller, en pärla på Jyllands västkust! Sex tokstollar som ville surfa i 15 m/s och riktigt stora vågor. Jag följde med men backade ut på lördagen och valde att fota istället. På söndagen hade vinden vridit något och eventuellt minskat något också. Då försökte jag paddla och det gick bra tills jag började undra vad tusan jag har där att göra i en kajak…

Förutom paddling hade vi mycket trevligt med god middag, god dryck och goda tillbehör i glada vänners sällskap. Det rekommenderas starkt att följa med nästa år. Erik och Pia har också fotat, de har bilder på kajak.nu.
 
7 thoughts on “Surfhelg i Klitmöller, Danmark”

 1. Kul at få se lite vitt skum. Det verkar ha varit lite skrämmande och mycket kul. Jag tyckte vågorna i skyddade Öresund var stora och undrade då hur ni hade det.
  Jag ser fram emot fler bilder.

 2. Det var jättekul i helgen! Även om jag var lite feg innan jag gav mig ut i skummet:-)
  Jag ser oxå fram emot fler bilder!

 3. Hej
  Kanon fina bilder som vanligt. Man blir grymt sugen på att plaska lite, även om det ser rätt skräckinjagande ut
  // Björn S

 4. Ser ut som att “Chefen för det hele” har en riktig surfkajak. Ser jag fel på bilderna? Men det där var väl inte Peter Unold eller?
  I övrigt; helfeta bilder! Jag blir så sugen på att sköjla bihålorna!
  -p-

 5. tjena!

  Visst var det en bra helg. Kanontrevlig och rolig. Det blir ett långt bildspel vid tillfälle. Det ett gäng bilder kvar att gå igenom. Magnus, Björn och Patric! Ni får följa med nästa år istället. Chefen för det hele heter David. Han jobbar på kajakhotellet.dk. Det är en surflåda från Valley. Den kunde han manövrera riktigt bra.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.