Forspaddling i Dala-Floda

Sista dagen på forskajakkursen slutade i ett glädjerus och skapade ett direkt beroende. Daniel höjde succesivt ribban under söndagen och vi fick pröva allt större och längre forsar. Inför eftermiddagspasset rekogniserade vi Kärringforsen och blev halvt paralyserade. Inte blev det bättre av att vi kollade in ett filmklipp på youtube kvällen innan. Med Daniels positiva inställning paddlade vi genom forsen totalt tre gånger. Inför den första nedfärden satt vi alla med ansträngda miner vid briefingen men de förbyttes till stora leenden hos alla när vi kom tillbaka till återsamlingsplatsen. De följande två nedfärderna var riktiga höjdare.

Tyvärr var det mulet större delen av dagen och bilderna har blivit lite därefter. Ljusförhållandena var inte de bästa och många foton är bara ett suddigt virrvarr. Har plockat ut de bilderna som är skarpa. Hoppas att de andra som fotade lyckades bättre.
3 thoughts on “Forspaddling i Dala-Floda”

  1. grattis till den (gul)orangea forskajaken erik!
    seså; valet är väl enkelt – köp en sånn! :)
    -p-

  2. Ja, du har nog rätt Patric, det räcker nog att kolla färgen!
    Oj, vad jag ser hängig ut på sista bilden.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.