midsommar 2009

En midsommar helg utan kajak och paddling. Jag hann med lite paddliing i år och det är jag glad för. Traditionsenligt så firades midsommar på Rivö i Göteborgs södra skärgård. Själv dök jag upp först på midsommardagens kväll. Flera av gourmetpaddlarna var med och briljerade i matlagning. Det var en trevlig och härlig stämning i ett skönt försommarväder. Nu kommer den riktiga sommaren snart. Nu laddar jag batterierna stärker mig mentalt för nya äventyr och styr västerut för några dagars paddling :)

mr midsommarJohan Linder med midsommarkrans

matlagningÅsa och Martin lagar riktigt god mat med härlig Göteborgssilhouette i bakgrunden :)

middagKvarvarande midsommarfirande på Rivö sen midsommardagskväll

cruxFör en del andra så stod det pastapåse på menyn. Funkar utmärkt att laga på ett Crux

rivöMysiga tältplaster på Rivö

1 thought on “midsommar 2009”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.