Valöträffen 2009

Den här helgen har den traditionella Valöträffen i Göteborgs södra skärgård ägt rum. Jag är osäker på om det var nytt rekord men totalt var det minst 53 kajaker på plats samtidigt. Det fina vädret inbjöd till paddling och lek i vattnet. Flera stycken paddlade till Tistlarna under lördagen medan andra roade sig med vattenlekar eller bara chillade på land. Under söndagens värme så hölls det en mycket trevlig blomexkursion.

Valöträffen 2009

rune

blomexkursion2

favvoblomman

carlsberg
carlmagnus

3 thoughts on “Valöträffen 2009”

  1. det var troligen 53 kajaker samtidigt (jag räknade till 52 och en hade redan åkt) på fyrsidan i morse. det var säkert ett halvdussin på hultetsidan också…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.