Stockenträffen 2010

Stockenträffen 2010 var trevlig och vädret blev riktigt bra. Prognoserna hade varit ganska dåliga under veckan men solen lyste i stort sett hela helgen. Som vanligt var det många paddlare från när och fjärran. Utbudet på aktiviteter i år var lite sämre än vanligt men Björn Thomasson var där och höll kurser i paddlings- och rollteknik.

Fler bilder och ett videoklipp finns på kayakr.net. Förmodar att fler bloggar kommer ut med bilder och berättar om Stockenträffen. Erik och Pia brukar fota med finfina resultat så när de återvänder till Knäckebrödhult så uppdaterar de nog sin hemsida.

Patrick Ribbing paddlar in mot Stocken efter en dagstur till Måseskär.

Måseskär med sin karaktäristiska Heidenstamfyr

Jörgen i sin karaktäristiska Tiderace

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.