Fjällvandring

Ja, paddlat har jag inte gjort på länge men jag var och vandrade en tur tillsammans med min flickvän Gabriella Bicok. Som vanligt gick turen till Jämtlandsfjällen. Gabriella hade inte fjällvandrat tidigare och jag hade inte varit uppe så sent på hösten. Höstfärgerna lockade. Det blev en kanonfin tur med lätt packning. Fjäderlätt packning kanske det inte var med tanke på att tre flaskor vin fick plats i ryggsäcken.

Turen utgick från Storulvån till Gåsen. Vi hade lite lätt motvind och duggregn under delar av den etappen. Från Gåsen gick vi till Sylarna bland fanstastiska höstfärger, framför allt runt Storforsen. Etappen mellan Sylarna och Blåhammaren var i kanonväder. Blåhammaren är mysig men på natten började det blåsa och vi fick en promenad i 35 m/s på vägen ner tillbaka till Storulvån.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.