Valöträffen 2011

Under helgen var det den årliga Valöträffen i Göteborgs södra Skärgård. Det var ca 55 paddlare som dök upp på Valö. Jag hade tänkt att paddla ut på fredag kväll men var trött efter veckans arbete och valde att paddla ut på lördagen. Det var väldigt fint väder och behagliga vindar när jag paddlade iväg. Jag var lite orolig för mina underarmar som har tendenser att vara lite inflammerade men det kändes väldigt behagligt. Som vanligt var det mycket trevligt folk på Valö. Både nya och gamla bekanta.

Fler bilder finns på www.kayakr.net. Där finns två blogginlägg, dels ett om själva Valöträffen 2011 och ett om Kayak incident. Kajakincidenten som inträffade kunde ha slutat riktigt illa men det gick som tur var bra genom rådigt ingripande av Johan Forkander och några paddlare till.

Jonas Forkander

Camilla och Paula på väg till Styrsö bratten för en kaffe. :)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.