Valöträffen 2007

Efter ett par veckors frånvaro pga andra aktiviteter och en himla massa gräspollen har det nu återigen äntligen paddlats. För första gången har jag varit med på Valöträffen. En trevlig tillställning som bjöd på mycket trevligt sällskap och fint väder. Om vädret var fint på fredagen kanske ska vara osagt. Rak motvind (ca 8 m/s) från Hinsholmen till Valö. Lördagen bjöd på buspaddelväder kring grynnorna strax söder om Valö. En del lekte lite väl bra;) Ett kanoninslag under helgen var den blomexkursion som anordnades runt Valö. Ett riktigt bra intitiativ. Fler bilder kommer till hemsidan inom kort.

8 thoughts on “Valöträffen 2007”

 1. Kanske dags att fixa skeddan… ;)Kajaken ser ju helt knäpp ut med så pass baktung lastning (för att kompensera).
  -p-

 2. Hej

  Gôtt med go kajakträff, synd att man inte var med, ni verkade ha det himla trevligt. Ser fram emot dom där fler bilderna.

  Paddlade du inget i Midsommras?

  PS Bilden du skickade till mig stoppas av mitt virus program. Jag har tagit en av mina (inte fullt så snygg) bilder men ett stort TACK ändå.

 3. Tjena Björn!

  Nu är hemsidan och fotoalbumet uppdaterat.

  Det har inte varit någon paddling på ett tag pga gräspollen. Är riktigt blek efter ett par veckors inomhusvistelse. Nu är dock halterna acceptabla.

  Du får höra av dig på nytt om du behöver ny bild.

 4. Fina bilder från Valöträffen. Verkar vara en hemskt trevlig tillställning det där som man borde hänga med på någon gång.
  (Bilden på den något ansatta kölen får det att gå kalla ångestkårar efter ryggen).

  Jag la in en länk till din blogg, hoppas det är ok.

  Tobias

 5. Hallå Tobias!

  Valö är en pärla! Dit måste du ta dig.

  Pias för fick sig en rejäl smäll. Hon fick riktigt fin surf vid ett par tillfällen. Bilden när Pia surfar på hemsidan är tyvärr tagen en sekund för tidigt. Vågen reste sig rejält över grynnan och hon fick rejäl fart.

  Helt ok med att länka bloggen. Det är roligt att följa kajakbloggarna runt om i Svergie.

 6. Pias kajak håller tätt nu och tar henne tryggt mellan de ålandska kobbarna. får kika på de andra bilderna sen, flash verkar funka dåligt i min gamla mobil, hoppas det funkar med kommande iphone.

 7. Hej Erik!

  Skönt att höra att Pias kajak håller tätt. Det var en snygg surf i alla fall;)

  jag kanske ska överväga att sluta med flash-bildspelen på hemsidan om det funkar dåligt att kolla på bilderna via mobilen!?!

  Nu håller jag på att designa om hemsidan. Det blir release efter semestern. Hoppas att det regnar lite i augusti också, så jag får anledning att sitta inne och knacka lite HTML-kodning;)Ha det bra återstående tid i Ålands skärgård. Är nyfiken på Kökar. Vi var i de norra delerna och hann inte med det området. Det ska bli kul att se era bilder.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.