Paddling i sommarväder

Idag blev det paddling i Göteborgs södra skärgård. Väderprognos såg inte lovande ut för en glasspaddlare. Men eftersom två stycken nyfikna vänner ville komma ut och paddla så bar det av ut på havet. Det blev en väldigt trevlig och omväxlande paddling i Södra skärgården via Escape Kajakcenter, Långholmarna, Kössö och Fiskebäck. Vi hade sol, mulet, duggregn och “cats ‘n dogs”. Tack Ann-sofie och Jenny för att ni fick oss att komma ut på böljan.1 thought on “Paddling i sommarväder”

  1. Hej Peter!

    Verkar varit en fin tur. Och vädret verkar vara typiskt för denna sommaren, det slår om på några minuter bara. Vilket jag personligen gillar då man varken blir för varm eller kall ;-)

    // Björn S

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.