Nigel Foster

Under Stockenträffen höll paddlingslegenden Nigel Foster paddlingskurser i manövreringsteknik. Lite synd om dem var det allt. Det var nog inte så lätt att nöta in nya styrtag när det blåste så mycket. Nigel har även haft stor inverkan på mig. Det är tack vare honom som jag hellre sitter på en klippa och fotar än vågar mig ut i det stora vita skummet;)


7 thoughts on “Nigel Foster”

 1. Vet inte om det alltid är konstruktörens fel – jag satt också hellre på klippan i lördags.. :)
  / Ulf

 2. För vissa är det rent ut sagt dumt att skylla på konstruktören;) Jag tycker det känns bra att kunna skylla på en konstruktör. James från Kajaktiv konstaterade kort på Härmanö: “Silhoutte, hmm, pretty hard to maneuver”. Skönt tänkte jag. En ursäkt för att stanna i land. Att jag sedan darrade en del av ren rädsla för den vita väggen behöver vi prata om…

 3. Man kan också skylla på paddlaren men i just det här fallet känns det som att det går på ett ut.. :)
  Ja det behövs definitivt lite mer träning där. Eller en rejääält bred kajak nästa gång..
  / Ulf

 4. Jag vill ju inte gärna blanda in konstruktören, jag gillar Nigel… Och paddlaren, det är ju jag det. Jag gör som vanligt :) – skyller på min gamla krånglande kropp!

  Men fy tusan var skönt det var i skärgården igår i lilla danskan, den fjärde turen med vingen. En succe (OCH ont i underarmen idag, bara lite).
  -p-

  Ses ikväll eller hur! :)

 5. Det är inget fel på konstruktören av våra båtar Peter. Felet till den närakrocken på bilden är snarast den amatörpaddlaren som kommer tillbaks i en helt okontrolerad sidsurf.

  Men kul var det och ingen större skada tror jag någon av oss ådrog sig. :)

  Ni får ha det gott på rävholmen. Jag kommer tyvärr inte och krockar med er denna helgen.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.