Stockenträffen 2008

Stockenträffen i år bjöd som vanligt på mycket underhållning. Det var tävlingar, kurser, utställningar, bildvisningar och föreläsningar. Vädret i år var också mycket bra om man inte inte tokälskar riktigt grov sjö. Fredagen och lördagen fanns det lite vind för att skapa trivsamma vågor för lek. Söndagen var mycket lugn och bjöd på glidarpaddling. 
Nytt för i år var valsafarin. Ett mycket bra initiativ. Riktigt roligt att se val. Undrar varför ingen kommit på det tidigare år. Det var en ganska spännande och mäktig upplevelse att se en knölval först dyka upp framför oss, ta några andetag och sedan dyka ner med ett perfekt klassiskt stjärtfenaovanförytandyk. Spänningen ökade ytterligare när den, minuten senare, dök upp bakom oss och gled ikapp Johan två meter från hans kajak. Tyvärr ser mitt fotoförsök mest ut som en pinne i vattenytan så jag avstår från att publicera den bilden. Erik och Pia däremot har lyckats få “bra” bilder. 
frukost med utsikt

frukost med utsikt

johan linder vid grynna

Johan Linder leker vid en grynna utanför Vallerö

karingren

Karin rör sig graciöst genom vågorna i sin kajak

larshorisontkajak

Lars rör sig genom vågorna i sin kajak

måseskär

Fyren på Måseskär

 

 

 

 

4 thoughts on “Stockenträffen 2008”

 1. Men hallå!! Var är pinnen/grenen/stocken?

  :o)

  Förresten, har du hört den där om snigeln?……..

  /Lilla Blå

 2. Pinnen får stanna kvar i hårddisken till det duker upp ett bättre tillfälle… Glömmer inte min hur min pilgrimsfalk behandlades på utsidan 2000;)

  Mer färg på kajakerna, håller med:) Det ska visst vara röda kajaker 2009!

  Frukost längst ut på Rävholmen på söndag morgon borde funka?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.