Rävholmsträffen 2008

Till slut efter många om och efter många men kom vi ut till Rävholmen på lördagskvällen. Johannes, Patric och jag försökte pricka det bästa vädret under helgen. Lördagsmorgonen var ganska skön hemma i lägenheten när man hörde hur det regnade utanför. Vi fick en fin paddling ut till Rävholmen. Väl där så började det regna under tiden vi satte upp tälten. Men med lite möda och hjälp från lånade pannlampor gick det bra att komma i ordning. 
Som vanligt så var det mycket trevligt trots lite nederbörd. Kungsbackapaddlarna var nog de som hade flest representanter. Traditionsenligt så bjöd Michael K på sina specialkakor. Inte en Rävholmsträff utan dem. Söndagen var mycket fin och det var långa sköna timmar i solen. Precis som det ska vara:) Hoppas att helgerna framöver kan bjuda på lika fina dagar som söndagen. Då blir det en härlig höstpaddlingssäsong.

Tomas tog det lite lugnare idag:)

3 thoughts on “Rävholmsträffen 2008”

  1. Brukar inte Rävholmsträffen vara i början av september? ;-)

    Är det inte dags för lite bloggande?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.