Lyssna på sjörapporten!

Åland, augusti 2007. Vi hade en skön och vacker kväll med lätta frånlandsvindar och så vaknade jag upp med den här utsikten. Marias tält stod närmast havet, kanske 3-4 meter till vattenlinjen. Vinden hade inte bara vänt från sydost till nordväst utan  även ökat till 16-17 m/s. Vi var inblåsta i ett dygn men det gick ingen större nöd förutom att det blev väldigt fuktigt för vissa. Cognac och bra bok fanns nära till hands. Men efter detta så kollar jag upp väderprognoserna betydligt bättre.

yxskar- storm

Utsikten från mitt tält när det värsta ovädret har lagt sig. Vi bodde på Yxskär i Ålands skärgård. En vacker ö och en vacker skärgård att paddla i. Kan klart rekommenderas.

2 thoughts on “Lyssna på sjörapporten!”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.