Längtar till fjälls

Vintern börjar pocka på uppmärksamheten precis när man börjar tycka att nu ska våren komma. Den mörka trista perioden börjar ändå ta slut. Det är nästan ljust när man går till jobbet och det var dagsljus när jag slutade idag. Kylan var påtaglig idag och ska visst hålla i sig. Kanske blir det skridsko till helgen. Sommarn kan helt plötsligt vänta. Jag börjar längta till årets fjällresa som i år kommer att vara vecka 14. Vi är ungefär 14 stycken som ska med. Förra året var vi ett härligt gäng och större delen av dem ska med i år också vilket känns väldigt kul. Hoppas på omväxlande väder, fina utförsåkningar och ett par toppturer.

topptur

Martin, Johan och Boel på toppen av Stora Härjångsstöten i alldeles rätt anda! Helags, Sveriges sydligaste glaciär, i bakgrunden. Förhoppningsvis klipper vi Helags i år :)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.