Galterö

En härlig lördag blev till eftermiddag innan Freddan, Patric och jag paddlade ut i GBG södra skärgård. Planen var att paddla till Halleskär i den Norra skärgården för att få fin utsikt mot Vinga. Johan var dock redan ute på Halleskär och rapporterade om blåst. Så vi gjorde det lite enklare och bekvämare för oss och möttes på Galterö. Paddlingen var lätt och vi hade lä från Asperö, Brännö och Galterö. Kvällen blev trevlig och nördig med snack om prylar, kajaker, ekonomi, cigarettavvänjning, iphone, apps och avslutades med en misslyckad sökning efter en geocachegömma. Sommarsäck funkade med ylleunderställ. Söndagen blev lugn och avkopplande innan vi i solsken paddlade tillbaks till Hinsholmskilen.

Jag hade ambitionen att laga något gott och det blev lite bättre än jag brukar men det är knappt man kan kalla det matlagning. Ett steg i rätt riktning i alla fall. 

mat

Jag fick i alla fall lagat lite mat. En smaskig laxrätt med nudlar, feta och tomater. Bättre än pastapåse :)

solnedgang1

Solnedgång över tälten vid Galterö. 

tremissfoster

Det kanske kommer att dröja tills de här tre missfosterna syns ihop igen. Patric väntar tillökning.

 

7 thoughts on “Galterö”

 1. Det kan faktiskt dröja aningens längre än planerat innan Patric får sin tillökning för den planerade ersättaren till själva tillökningen är inte i det stadiet som var ursprungligen planerat. Vid den här tidpunkten alltså. Eller nåt..
  / Ulf

 2. Webkock, bjuda på mat, kasta pastapåsen, FRO! Vad har jag ställt till med… Prestationsångest.
  Ulf: låt naturen ha sin gång. Det gör nog inget om det går över tiden.

 3. Jag ser framemot nedkomsten. Spännande. Fantastiskt. Ett nytt liv – kan man säga!

  Och naturen har ju finurligt inrättat helt optimalt lagom långa dräktighetstider, det fattar man ju. Tillökning kommer då tillökningen är färdig med det den behöver vara färdig med.

  Elefant: Ca 620 dagar.
  Spetsnoshörningen: Ca 560 dagar.
  Annan tillökning: Det beror lite på stadiet, och planen, och tidpunkten, eller nåt.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.