kayakr.net

Jag tycker att det har funnits lite dålig information om paddling i Sverige men även i våra grannländer på engelska. Därför har jag startat en ny sajt som jag ska försöka hantera. Min engelska är inte den bästa utan jag gör kanske ett lite naivt försök. Jag tar tacksamt emot hjälp och synpunkter. Både på det språkliga och innehållet. Just nu är den i en uppbyggnadsfas och jag räknar med att den har betydligt fler delar och större djup redan efter semestern. Webadressen till den nya sajten är kayakr.net.

naeroyfjorden

Från Naeroyfjorden i Maj. Fler bilder kommer i september!

Just nu håller jag på att planera för en paddling i Stockholms skärgård som startar till helgen. Hoppas givetvis på finväder och att det inte blir någon algblomning. Är det någon som har bra koll på algblomningsläget?

2 thoughts on “kayakr.net”

  1. Ett riktigt bra initiativ! Jag hjälper gärna till med texter och bilder. Släng iväg ett mail så får vi höras…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.