Cykelglädje

Plötsligt händer det. Felix har aldrig fastnat för att cykla med sin springcykel. Han fick den för två år sedan. Sedan dess har vi regelbundet gjort försök, men det har varit för tidigt för honom och han har aldrig visat något större intresse. För ett par dagar sedan började han prata om att han vill cykla till förskolan så igår bestämde vi oss för att göra ett nytt försök och stack ut för att göra en kort cykeltur. Efter att han började cykla så ville han inte sluta. Idag har det fortsatt så vi har varit ute en lång runda idag också. Superkul! Cykeln har givetvis blivit för liten så vi beställde en ny som kommer om ett par dagar. Hoppas att intresset håller i sig.

Lite street photo inspirerad cykelbild från Göteborg
Lite gatufoto-inspirerad cykelbild från Göteborg

 

Felix på bron vid Kungsportsplatsen
Felix på bron vid Kungsportsplatsen

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.