Snart ett år i Värnamo

Tiden går. I juli förra året flyttade vi in i vårt fina hus i Värnamo. Det har varit ett spännande och lite jobbigt år. Själva flytten gick smärtfritt. Och att bo i hus är underbart. Att bo i en småstad är kanon. Det är gång och cykelavstånd till det mesta och om man tar bilens så tar det maximalt 15 min att nå överallt i stan. Trafikstockningarna består av 4-6 bilar i rondellerna i rusningstrafik. Värnamo är en stad som satsar på nyinflyttade och vill utvecklas. Här händer mycket spännande för att vara en medelstor svensk kommun. Ganska stor skillnad från det Värnamo som jag lämnade för Göteborg 1992.

Men sent under hösten så blev det lite motigt med flera infektioner hos barnen som sedan fortsatte hela vintern. Vi som hade hoppats att de värsta barninfektionerna var över. Dessutom har både Gabbi och jag varit rejält sjuka i omgångar. Nu när våren (sommaren?!?) har slagit till på allvar så spirar hoppet på nytt. Orken har börjat komma tillbaka och vi vistas mycket utomhus. Så nu blickar vi framåt mot nya äventyr!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.