Valö arbetshelg

Som nybliven medlem i GKF kunde jag för första gången vara med i en aktivtet utan att känna mig som en snyltare. Den här helgen var det arbetshelg på Valö. Valö är en riktig pärla. Förutom att man gör nytta för klubben så lär man även känna andra medlemmar på ett trevligt sätt. Jag mötte Erik och Pia på fredagskvällen och vi hade en mysig kväll tillsammans. Lördagsförmiddagen bjöd på regn. Resten av helgen blev riktigt fin och sista timmen på havet var sagolik vacker. Fler bilder finns som vanligt i fotoalbumet på hemsidan.

 


2 thoughts on “Valö arbetshelg”

  1. Det stavas väl Kôssö? ;)

    H-vetes j-vla sätesf-n! Jag fick inte bort det! Nya tag ikväll… Fogsvans! (Ett ord som kommer från det tyska ordet för räv, rävens svans).

    / Patric
    ps. Dock glädjande att det var torrt i fika- respektive och akterlig låda.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.