Forspaddling

Med ganska kort varsel, vad annars, bestämde Johan, Patric och jag mig för att paddla fors under långhelgen. Vi åkte med Kajaktivs Norgetur. För vår del blev det en extra dag i Dala-Floda och kärringforsen som uppvärming innan det bar av till Trysilelven. Vi blev en lagom stor och jämn grupp på sex glada själar plus instruktörerna Simon och Babs som fick slita hårt.
 


 

5 thoughts on “Forspaddling”

 1. Tackar Erik! Det tog lite tid men jag är på bättringsvägen med bloggen. Angående hjälmen så hoppas jag att Johan funderar på att göra en svart Clapotis Lowrider, därav svart hjälm.

  Tack Sara! Håller med om att det var en toppenhelg. Hoppas verkligen att jag kommer upp senare i sommar igen.

  /ps

 2. Halloj!

  Går det inte lite väl trögt med bloggandet?

  Lite bilder från Fjällen kanske?

  /erik

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.