Kallt till helgen…

Vi var några som pratade om att paddla till helgen. Det gör en del fortfarande men jag är lite frusen av mig. Funderar därför på att åka skridskor istället. Jag är lite avundsjuk på de som kommer ut de här fina dagarna och trotsar kylan. De får färg i ansiktet, både av solen och den kanske något bitande temperaturen.

vattensplash

En del får färg i ansiktet andra får vatten i ansiktet. Här är det Johan Linder som leker utanför Härmanö.

10 thoughts on “Kallt till helgen…”

  1. Jag har en överraskning till Pia. Den här spiralen med att vara snäll mot varandra hoppas jag växer för det är riktigt roligt :)

  2. Gud var bra! Det var min mor som påminde mig om det. Nu blir det bara till att köpa ett par skalhandskar så har du kanongrejer för fjällen:)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.