Valö

Det har varit en härlig helg på Valö i Göteborgs södra skärgård. Det tar ca två timmar att paddla dit med kajak. Vädret var minst sagt varierande. Från skönt försommarväder då brännan kunde bättras på till åska med dunder och brak. Valö är fantastiskt vackert just nu. Frodigt grönt och man kan nästan höra hur det växer.  

patricPatric vid Aveskären.

valo-solnedgang

Lugnet före stormen…

Paddlingen blev relativt lugn. Istället försökte jag förbättra min rollteknik. Är faktiskt nöjd med resultatet. Jag gillar inte direkt kallvatten och har ingen större lust att befinna mig under ytan. Det finns givetvis fortfarande mycket att slipa på…

stretching-maskros

Stretching efter nedfärden till Valö.

3 thoughts on “Valö”

 1. Fantastiska bilder!

  U2 Peter
  å du kommer väl minst på förfesten på vår gård i gamlestan, precis efter St Anna (där borde du ju oxå vara med o föreviga havsörnar, Capella Equmeniqa… goda stormköksmiddagar, dialoger av nya insikter mm mm)
  U2 1/8 7kt g8!

  Allt gôtt!
  /m :-)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.