Långfärdsskridskor

Idag blev det säsongspremiär för att åka långfärdsskridskor. Vi åkte ut till Vedhall som ligger strax norr om nordre Älvs mynning. Det blev en verklig kanondag. Jag är inte särskilt vass på skrillorna så jag hade fullt upp att hänga med de stora grabbarna. Dubbelpiken fungerar utmärkt som stavar. Det underlättar. Dagen startade lite dramatiskt när Johan gick igenom efter endast ett par minuter. Vi ändrade planerna något och bytte fokus eftersom havsisen var lite tunn där vi hade tänkt åka ut. Jag har inte åkt på havsis tidigare men de kalla dagarna har gjort att isen har frusit långt ut och jag hoppas verkligen kunna komma ut snart igen.

grabbarna grus

CJ, Johan och Patric skiner ikapp med solen. Det kändes tryggt att ha med CJ som har åkt en hel del på ostkusten.

fikapaus

Fikapaus

vrak

Skeppsvrak som vi studerade närmare.

7 thoughts on “Långfärdsskridskor”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.