Kickoff 2012

De flesta företag har kickoffer och konferenser. Så även Adecco som jag jobbar på. Under helgen som gick hade vi vår årliga kickoff. Den här gången i Stockholm. Ca 400 glada medarbetare som gillar att ha kul ihop. På det stora taget mycket lyckat men givetvis med lite smådetaljer som kan förbättras till nästa år.

Fredagen inledes med lite genomgång av företagets resultat samt varvades med intressanta gäster. Vi fick bland annat besök av Jonas Colting. Årets utmaning blev deltagande i Barcelonas triatlon… Synd att simning är med.

Ibland sinade idéerna under workshopen

Fredagen avslutades med maskeradtema Cirkus, broadway, varieté. Det hade satsats för fullt på utstyrsel och nästan ingen sparade på krutet.

Clowner var givetvis ett populärt inslag under kvällen.

Peruker var också populärt.

Bra ös när ledningsgruppen gjorde sitt framträdande

Lördagen inleddes med en inspirationsföreläsning av Förbundskaptenen i fotboll Erik Hamrén. Jag blev lite skeptisk till hur bra han kunde hålla föredrag men han gjorde det riktigt bra. Bra blandning av humor och sina idéer. Intressanta tankar kring kostens betydelser.

Förbundskapten Erik Hamren föreläste om ledarskap.

Paulo Roberto gjorde bra ifrån sig som speaker!

Hela tävlingen avgjordes med en final i rullstolsbasket.

Jag jobbar på Adecco och hyr ut läkare, sk hyrläkare / stafettläkare. Vad är hyrläkare?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.