Nytt jobb, nya möjligheter

Efter fem år på Adecco så tackade jag för mig i mitten på mars och började mitt nya jobb på Resursläkarna. Resursläkarna är ett bemanningsföretag som är inriktat på rekrytering och bemanning av specialistläkare. Min kollega Maria och jag som startar upp detta affärsområde inom NGS Group har lång erfarenhet från läkarbemanning. Nu har vi möjligheten att bygga upp något riktigt bra med goda förutsättningar i form av en stöttande koncern som är nischad på framför allt vård- och läkarbemanning.

ngs loggaResursläkare är det nya begreppet som har införts sedan en tid tillbaka på det som tidigare kallades hyrläkare och/eller stafettläkare. Bristen på läkare är fortsatt stor i Sverige och vi hjälper olika vårdgivare med att täppa till deras luckor när de har vakanser.

 

Jobba som resursläkare?

Så är du läkare och intresserad av att jobba som resursläkare är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Likaså om du är verksamhetsansvarig och har behov av tillfällig hjälp av i form av specialistläkare. Mina kontaktuppgifter hittar du här.

1 thought on “Nytt jobb, nya möjligheter”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.