Vinterpromenad med GKF

Det blev ingen paddling den här helgen heller. Istället blev det vinterpromenad med GKF på Styrsö och Galterö. Vinterpromenad är väl att ta i med tanke på att vi totalt sett har haft åtta timmar med snö i Göteborg. Det blev en trevlig tur med lite sol och glada paddlare som även gillar att promenera.

5 thoughts on “Vinterpromenad med GKF”

  1. Läste din artikel i Paddling. Roligt att läsa dina turberättelser i pappersform också. Har själv paddlat alldeles för lite i Göteborgs skärgård men jag blev allt inspirerad.

  2. Tack Peter.
    Kruxet är ja att jag så gott som bor i Göteborg, men aldrig paddlar där. Märkligt, när jag tänker på det :-)

  3. Hej Peter

    En “vinterpromenad med GFK” verkar som om det var ett tag sedan. Det är ju lite tråkigt när en kille (pojke, man, påg) som är en hejare på att fota gömmer sina bilder hemma istället för att visa upp dom på sin blogg.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.