Fjällbacka, 1 – 4 maj

Långhelg och tokregn. Det började inte bra. Tur att jag hade kollat på prognosen sedan i tisdags för Erik ringde och frågade lite tveksamt om hur vi skulle göra. Jag tyckte att det började ljusna lite grann. Regnet fortsatte i stort sett hela dagen förutom när vi packade kajakerna i Fjällbacka. Väl i kajakerna så märks inte regnet utan och humör är på topp. Eventuella tveksamheter som Pia och Erik hade haft är som bortblåsta. Christian från Helsingborg anslöt sent på kvällen. Det blev en riktigt trevlig helg trots en lite motig inledning. Lagom mycket paddling, mat, dryck och tjöt.  Pia och Erik har givetvis fler bilder på sin sajt. Fjällbacka skärgård är otroligt vacker. För mig är det en av de absoluta favoriterna i Sverige. Det är väldigt vackert, lätt att hitta tältplatser, relativt folktomt och ganska stor skärgård vilket gör det perfekt för en långhelg.

 

2 thoughts on “Fjällbacka, 1 – 4 maj”

  1. Var vi verkligen så negativa om vädret? Hihi, ja, jag har förvisso för mig att det var svårt att släppa kaffekoppen och datorn där hemma :-)
    Perfekt paddelhelg!!!
    Himla fina bilder och kul att äntligen komma ut till Väderöarna.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.